Segt

Hittade ett par vita jeans efter skolan, inga svarta tyvärr. Konstigt nog. Menmen. Hittade även ett par örhängen, ett armband och en ny bikiniöverdel i en härlig blå färg.

Jag har även hunnit med att gymma. Motivationen var på botten, men jag skulle iallafall dit och göra någonting. Det är iallafall något. JUST DO IT!

Nu sitter jag på pojkvännens jobb och väntar på att han ska sluta. Hoppas allt är bra med er. Puss.


SHOPPING!

Nu slutar jag skolan och ska förbi Liljeholmen för att titta efter lite nya kläder, speciellt nya jeans som jag är i stort behov av. Min svarta har gått sönder och så vill jag ha ett par vita. Får se vad jag hittar. PUSS!
 
photo

GRYM SPELNING!

photo
 
I lördags var jag och tittade på min bästaväns spelning och dom VANN! Så nu är de vidare till Stockholms final som är i juni nångång. De är så värdiga vinnare, helt sjukt bra är de. Ska se om jag kan lägga ut en video på någon av deras låtar. Eller så går ni in på www.allthereis.se för där finns det en länk till deras facebooksida.

19 år idag!

Idag fyller jag 19 år, grattis till mig själv! :D


FREEDAG

Imorse vid 10 mötte jag upp några tjejer i klassen för en lunch och fika dejt. Firade mig också eftersom att jag fyller år imorgon, så dom överraskade mig med att bjuda mig på det jag åt. Finisar. Efter det hade vi lektion och sen åkte jag hem.

Har haft lite små ont i halsen hela dagen, så hoppas jag inte blir sjuk. Har inte tid med det.

Sen kom älskling till mig, vi vilade en stund innan vi började fixa oss. Sen åkte vi till kungshallarna och åt middag, sen köpte vi godis i en affär som såg ut som i Pippi affären hihi :D nu ska vi göra oss redo för sängen och kolla film. PUSS!


Underbar dag!

Åh idag har jag haft en bra dag, även fast jag försov mig imorse, igen. Skrattade mycket, satt nere vid vattnet i solen på rasten, hade körlektion, gymmade och nu myser jag med min älskling. Godnatt på er! :)


Bröllop

I lördags var jag på bröllop, det var min pojkväns kusin som gifte sig. Åh så fint det var, jag hade aldrig varit på bröllop innan och jag är så glad att jag fick följa med. Så fina tillsammans och hennes klänning var så sjuuukt fin, helt underbart vacker. Helt klart min dröm klänning!


Dreams


I'm a dreamer

Q/A

Fick en fråga som jag tänkte besvara här i ett inlägg.

Vad har du gjort för projekt och vilka högskolor har du sökt? :)
- Jag har som projektarbete att samla in pengar och sedan skänka till MinStoraDag. Jag hade mitt projektarbete tillsammans med min kompis Jonna och vi gjorde en välgörenhetskonsert för att samla in pengar. Vi fick ihop ca. 4000 kr så vi är grymt nöjda över det.

 

TIll hösten har jag sökt till socionom programmet på Södertörns högskola, Stockholms universitet och Ersta Sköndal högskola. Jag sökte även till idrottslärarprogrammet på GIH och sedan lite kurser som kriminologi, psykologi och pedagogik. Jag är inte säker på om jag vill plugga vidare helt än, det är därför jag även sökt lite kurser.

 


Me and my sister


Me and my beautiful sister, love you!

3 år med min prins!

Idag den 23e april har jag och min pojkvän varit tillsammans i 3 år, 3 underbara år. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, min andra halva.
 

Körkortsteori


Pluggar körkortsteori förfullt nu. Imorgon har jag också dubbellektion på bilskolan och ska köra motorväg för första gången och börja förbereda mig inför uppkörning. Det känns som att körkortet är nära nu, men ska inte hoppas för mycket. Nej nu ska jag fortsätta plugga teori innan det är dags att åka på träning. Pusssss

Sneakpeak på min studenklänning


En liten sneakpeak på min studentklänning. Åh den är så fin. Skor har jag inte bestämt än, men förhoppningsvis blir det något i en stark färg. Klänningen är köpt i London i en affär som heter Jane Norman.

HAMMARBY vs PSG

I veckan fick pappa hem biljetterna till invigningsmatchen på nya arenan mellan Hammarby - PSG i sommar. Ska gå med pappa, Klas, min syster och hennes kille. Ska bli sjukt kul!


Mycket på gång nu!

Har så mycket som händer nu, speciellt i slutet av april, nästa vecka. Ska eventuellt ringa ett viktigt samtal, har körlektioner, ska på skiva, firar 3 år med älskling, körlektion igen, middag med älskling, fyller 19 år, Jonna har spelning, kolla mittifinal, släkten kommer och firar mig, jobba och det är bara nästa vecka. Sen veckan efter har jag mösspåtagning, körlektion, jobb, eventuellt firas med kompisar. Veckan efter det har Jonna spelning igen och sen åker jag till Göteborg på cup.
 
Det är en hel del som händer, men jag har tur att det är roliga saker och vill man hinna med allting så gäller det att planera ordentligt. Men det ska nog gå.
 

Ibland känner jag att jag bara vill stänga in mig själv och sova i typ ett år eller två. Men samtidigt vill jag inte missa allt kul som händer.

ÄNTLIGEN FREDAG

Jag och min fina syster
 
Fredag idag, äntligen säger jag bara! Har en bra helg att se fram emot. Idag ska jag träffa Fanny för en fika och lite planering efter skolan, mys. Sen ikväll sover jag hos min pojkvän igen och imorgon ska vi på bröllop för hans kusin gifter sig. Har aldrig varit på bröllop så det ska bli jättekul att se hur det är. Har fått låna en jättefin klänning av Emma också, hihi! På söndag ska jag åka till sköndal för att heja fram 96orna till vinst i slutspelet, så att de får spela final nästa lördag. Det kommer inte hinna bli så mycket bloggande, men ha en grym helg alla! PUSS.

Effektiv dag!

Först var det skola där jag blev klar med en uppgift jag låg efter med, sen hade jag sällskap med Emma till liljeholmen. Hon tog tvären hem och jag tog tunnelbanan till hornstull och gymmade. BÄSTA SATS. Gymmade i en timme, duschade, bastade och pratade sedan med min chef där och fick mer jobbtider. Yey! Sen åkte jag hem, åt mat, packade och nu är jag påväg till min pojkvän. Hoppas ni haft en lika bra och effektiv dag som jag. PUSS!


SOMMARMINNEN!



Åh, när jag ser dessa bilder längtar jag ännu mer till sommaren. 2012 var en grym sommar och jag tror att 2013 kommer bli ännu bättre, jag känner på mig det!

Stressig onsdag.



Det kommer bli lite stressigt efter skolan. Slutar vid 15.15, vid fyra har jag körlektion till fem. 17.40 ska jag till tandläkaren och sen direkt till min träning efter det. Tur att pappa kan köra. Får se om jag ens hinner äta något där imellan, inte så mycket iallafall. Menmen. Jag vill ha körkort, jag vill ha fina tänder och jag vill träna så då blir det såhär ibland. Heeeeeejdå!

Tisdag

När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och tog en liten löprunda, inte långt alls men det var skönt att röra lite på sig. Nu sitter jag i soffan, kollar tv och dricker blåbär och banan smoothie.

Recept: två bananer, lite blåbär och mjölk.


What doesn't kill you makes you stronger

 
Ibland är livet tufft, men det gäller att försöka orka fortsätta och gå vidare.

♥ Saknar dig så det gör ont ♥

 
 
 Min finaste prins ♥

Pannkaksmys ♥


♥ Imorse var jag och min pojkvän i Eriksdalshallen och kollade på hans lillasysters handbollsfinal som dem vann, så duktiga de är! Sen åkta jag hem till mig och han till sig. Jag pluggade lite och sedan tog jag och mamma en liten promenad i solen och åkte sedan till min syster och hennes kille på lite pannkaksmys, VÄLDIGT gott var det. Efter det övningskörde jag, kollade innebandy på tv, duschade, gjort ansiktsmask och nu sitter jag i sängen och tänkte plugga mer. Har prov imorgon. ♥

PINK SUMMER


Ta vara på varje minut


Nu har jag fixat mig klart och är redo för kvällen. Så ska gosa lite med katten innan Emma & Fanny kommer. Är hungrig så hoppas de skyndar sig haha. GODASTE maten kommer vi äta också, kyckling och ris, men inte vilken som helst utan kyckling och ris á la Fanny. Den ni! Ha en grym kväll alla underbara!

Oförglömliga minnen!

HAHAHA har precis kollat igenom lite bilder på datorn och hittade samtidigt lite videos haha vilka minnen man har. Bland annat hittade jag min och Fannys musikvideos från när vi var på SM i Västerås, haha helt sjuka! Får se om jag lägger upp någon eller om de ska förbli hemliga haha.
 
Haha du och jag!

Bästa vädret för träning

Har precis kommit tillbaka från utomhusträning. Älskar att det är så fint väder nu och perfekt träningsväder! Me like. Tänkte först gå ut och springa, men tån gjorde ont så tog en PW på 35 minuter istället. Men kunde inte låta bli att springa lite, så fort det kom en backe så tog jag i allt jag hade upp för backen, så lite intervallträning blev det. Så nu ska jag hoppa in i en dusch, raka benen, sen ska jag måla naglarna och börja plugga. Har inte gjort det än hihi. PUSS!

Be yourself, every minute of the day!

LEDIG IDAG! Och gud så skönt det var att få sova ut lite. Jag har inga rester eller omprov osv att göra så då behövde jag inte gå till skolan. Jag kan lika gärna plugga hemma med annat. Så det ska jag göra idag, plugga till naturkunskapsprov som jag har på måndag. Såhär ser min dag ut:

Plugga till provet
Duscha och fräscha till mig
Städa i lägenheten
Middag med mina två änglar Fanny & Emma
Studentskiva
 
Så just nu håller jag på att äta frukost, försökte se lite innebandy live på webben men det ville inte funka. Så ska kika runt lite på datorn innan jag börjar plugga. Hoppas ni alla får en underbar dag!

Tisdag 9 April

Hej! Det blev ingen sovmorgon imorse för mig, hade samling till skoldm 08.00. Vi vann en match och spelade lika en och är vidare till semifinal. JB påväg att försvara guldet!

Sen var det skola, där vi målade och sedan lyssnade på något radioprogram om hinduismen. Segt. Men jag tycker om vår religionslärare, hon får det mer intressant. Sen åkte jag hem, åt, gosade med katten och tog bussen till min älskling. Vi har precis sovit lite och ska snart ta ett bad. Men först ville han spela lite, så jag passar då på att blogga. PUSS!


London underground!

Såhär såg det ut nere i tunnelbanan i London, väldigt trångt var det och mycket folk. Vilken tur att tunnelbanan gick så ofta. Annars hade det varit smockat med människor och man hade inte kommit någonstans.

London del 6

 
 
 
 ÄNTLIGEN blev det måndag och affärerna öppnade igen. Så efter madame tussauds tog vi bussen till Oxford Street och påbörjade shoppingen. OCH gud vad ont i fötterna vi hade när vi kom hem till hotellet. Har typ aldrig haft så ont haha. BÄSTA shoppingen finns såklart i London (utifrån mig själv).

London del 5


Träffade på Tom Cruise på Londons gator.
 

Kate Winslet hade också vägarna förbi.
 

Såklart man var tvugen att hälsa på Robert Pattinson och Taylor Lautner.
 

Morgran Freeman kände också för att komma förbi.
 

TVÅ gånger till och med.
 

Julia Roberts, vilken stjärna!
 

Vi får inte glömma E.T.
 

Eller SHREK!
 

Samma sak med Elvis.
 

När vi ändå var i farten tog vi en sväng till USA och till vita huset för att snacka lite med Obama.
 

Obama ställde gärna upp på bild.
 

The Beatles kände för att spela lite för mamma.
 
Haha, madame tussauds var riktigt häftigt och har ni inte varit där och ska till London så tycker jag ni definitivt ska passa på att besöka madame tussauds.
 

Slutspelsdags!

Nu ska jag åka till jobbet, jobbar till två och efter det åker jag direkt hem för att äta, byta om och sedan åka på match. Slutspel och kvartsfinal, jag är taggad! Jag önskar er alla en underbar dag.
photo

Video från London

Här har jag klippt ihop en liten film från London. Det är när vi var vid bigben, london eye och när vi skulle gå över den läskiga gatan haha. Hope you like it.

Sushikungen

photo

Sushin satt fint i magen. Var jättehungrig så tog en 11 bitar lax & scampi. Mums. Sushi är lätt bland de bästa maträtterna och speciellt på sushikungen. Har ni inte provat att äta där så gör det!

LÖRDAG

Hejsan! Idag har jag lunchat med min saknade vän Jonna. Pratade ikapp om allt som hänt och saker som kommer hända, pratade även om lite planer inför sommaren, GRYMT! Hittade även ett presentkort på vero moda i min plånbok så gick in i den butiken och kollade hur mycket jag hade kvar på kortet och hade 100kr kvar så hittade detta super snygga linne för 150kr. Älskar ryggen på den.
 
 
Ikväll ska jag och pappa äta sushi och kolla på någon film. Imorgon jobbar jag 10 - 14 och sen ska jag spela kvartsfinal. PUSS!
 
 

London del 4


Jag var bara tvungen att ta kort på deras underground. Helt sjukt var mycket olika linjer som finns. Tusen gånger värre än här hemma. Vi inte hur många gånger vi lyckades åka fel. Vi trodde vi kunde mer än vad vi gjorde haha.
 

Syns det att vi är syskon eller?
 

'NTLIGEN hittade vi Victoria's Secret butiken haha. Men tyvärr var det stängt eftersom det var söndag.
 

mEN Starbucks hade öppet så dit gick vi och fikade. Mycket gott.
 

I påsen jag håller i ligger min studenklänning, hihi.

London del 3

 
 
 
 

Efter mycket om och men så hittade vi tillslut fram till Buckingham Palace. Så himla fint slott! Vi hade också turen att få sen en parad och ta kort med en polis.
 
 

Solig dag

Gick upp vid halv 11 och tog en promenad innan jag kom tillbaka och åt frukost. Det är så skönt att gå promenader och speciellt på morgonen, man blir mycket piggare. Speciellt nu när det är vår väder ute. :)


Underbar dag!

Har precis tränat och sitter i bilen påväg till älskling. Träningen idag gick mycket bättre idag än igår så nu känns det som att jag är påväg tillbaka. Körde inte exakt hela träningen pågrundav att jag fick ont i tån, tåg ju bort stygnen igår så det är fortfarande ömt. Menmen.

Imorse jobbade jag 9.30 - 13.30 och sen åkte jag och mötte upp Fanny i stan . Vi gick en promenad, drack varm oboy och pratade. En mysig dag med riktigt bra väder. Äntligen är det vår!


London Shopping

 

London del 2


Andra dagen bjöd på sol på morgonen.
 

Så otroligt fint i den här staden.
 

Så vi passade på att ta en hoppbild (eller aa, några stycken).
 

Ja, några stycken.
 

Sen gick det förbi en supertrevlig brittisk kille som hjälpte till att ta en hoppbild på alla oss tre.
 

Sen fick självutlösaren sköta resten.
 

Världens vackraste syster.
 
Sen fick vi reda på att de flesta affärerna var stänga på söndagar. Så vi tog en tripp till Bigben.
 

Och London Eye
 

Tog lite kort istället.
 
Jag hittade även min studenklänning den här dagen, på typ den enda affären som var öppen. OCH JAG ÄLSKAR DEN!

INNEBANDY!

  
Ikväll ska jag äntligen få träna innebandy. Stygnen är borta så nu är det bara att köra förfullt. Slutspel i helgen också och jag är så laddad!

London del 1


Utanför hotellet. Så sjukt fina hus det var där.
 

Jag blev överlycklig när jag såg min första röda telefonkiosk. Så var bara tvugen att ställa mig där.
 

Fick aldrig nog av den haha. Nejmen var ju tvugen att ta lite bilder med den.
 

Så söt.
 

De roliga dubbeldäck bussarna haha, älskade att sitta längst upp och längst fram.
 

Hyde Park. Var SÅ mycket större än vad vi trodde haha.
 

Min fina mamma och syster.
 

Jag & min älskade mamma.
 

Där framme börjar Oxfordstreet. Var också tvugen att fota trafiken. DE KÖR JU PÅ FEL SIDA!
 
Här är några bilder från första dagen i London, då gick vi runt lite för att se hur det såg ut och vi tog även en liten tur på oxfordstreet. Det var rätt blåsigt, men solen kunde titta fram lite då och då.

GODMORGON!


GODMORGON! Så skönt att vakna upp i sin egna säng. Ska ta och äta frukost och sedan ta mig till vårdcentralen. Ska äntligen få ta bort stygnen! Hoppas ni alla får en bra dag, PUSS!

HEMMA!


Hemma från London nu! Har haft det sjukt bra, skrattat mycket, shoppat mycket, gått mycket och njutit av staden. BÄSTA London, jag kommer definitivt åka tillbaka. Fast då mer till sommaren, då det är lite varmare.

RSS 2.0