Precis gymmat

Trodde jag hade hittat min studentklänning idag, men den satt förjävligt så det blev ingen. Menmen, nu har jag precis varit på gymmet, sprang på löpbandet och körde lite mage & rygg. Nu är jag påväg till älsklings träning och sen sover jag hos honom. Puss!


Godmorgon torsdag

GODMORGON! Sitter och dricker en smoothie och ska snart börja fixa mig. Vid 11 ska jag träffa Jonna i centrum så ska vi åka in till stan äta lunch, gå en promenad och prata ikapp allt man missat. Hoppas ni får en bra onsdag!


DETAILS

Lite detaljer från mitt rum. Fixade min sminkhörna igår och blev hur nöjd som helst och på den andra bilden har ni mina favorit ringar. Visst några är lite rostiga men det gör ingenting haha, tycker om dem ändå.

THE SUN IS SHINING

Sitter och äter tomatsoppa och dricker mjölk. Ska snart packa ihop mina träningssaker och gå till bussen. Ha en bra kväll allihopa!


SOLIG ONSDAG

Igår fick jagrätt så mycket gjort så det känns riktigt bra. Jag diskade och rensade lite i mina byrålådor samtidigt som jag dunkade musik i hela lägenheten! Efter det tog jag mitt pick och pack och drog till gymmet.

Nu har jag och älskling precis varit ute på en promenad i solen, äälskar vädret! Och nu ska jag göra i ordning frukost till oss. PUSS!


BEGGING

photo
Anton Ewalds låt Begging spelas hela tiden på min spotify, tycker den är så sjukt bra!
 
Har precis ätit potatisbullar och innan det hade jag körlektion. Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla tv och sen ska jag göra en smoothie. Mamma har köpt hem lite mer frukter som jag ska göra en smootihe av, så lägger upp receptet sen. Hoppas ni har en bra dag.

UNDERBAR HELG

Hej finisar! Igår spelade jag match, kollade match och var sedan med Fanny & Emma och vi sov hos Fanny sen. Åt god mat, skrattade VÄLDIGT mycket haha slutar aldrig skratta. Imorse så vaknade jag upp hos Fanny, åt en riktigt god frukost bestående av äggmackor och havregrynsgröt och efter det tog vi en promenad på isen, så himla fint väder det har varit idag. Efter det fick jag skjuts till Huddinge av Emma och blev där upphämtad av mamma och sen åkte vi till mormor & morfar och var där en stund innan vi åkte för att jag skulle få övningsköra, gick el bra! Nu ska jag synca mina spotifylåtar så att jag även kan lyssna på dem offline och sen ska jag åka till min pojke. Hoppas ni haft en bra helg. PUSS!
 

Memories

  
Miss this. Miss summer. Miss Thassos. Miss Greece.

34 månader

Idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 34 månader, i april är det 3 år. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går.
 

GEJMTAJM

photo
Bild från igår
 
Dags att åka på match nu i sjöstadshallen, vi möter Hammarby! Efter matchen ska jag hem, duscha och fixa mig innan jag åker till Tullingehallen för att kolla på dammatchen och efter det ska jag vara med Fanny. Bra dag!

VIDEO

Här är en film på när jag badar isvak, enjoy!

Lagmiddag

Hej alla fina! Kom hem från Emma för en stund sen där jag var på lagmiddag. Vi åt tacos, kollade på gladiatorerna, tog kort, skrattade, lekte kurragömma och hade det hur trevligt som helst. Tycker om er tjejer! Hoppas ni alla har haft en toppen fredag. Nu ska jag gå och lägga mig för ska upp vid 7 imorgon för har match. GODNATT!
 
 
 

Bada isvak: Check!

photo photo 
Idag badade vi isvak med klassen i vällingby, eller alla badade inte. Först gjorde vi vår egna lucnh med stormkök (min grupp åt svampsoppa och jag åt tomatsoppa med bröd, välldigt gott) efter det så gjorde vi som skulle bada oss redo och sen hade min lärare en snabb genomgång och sen var det dags att sätta igång. JAG började och jag var hur nervös som helst och förberedde mig för det värsta, men när jag väl kom i vattnet så var det inte så farligt som jag trodde, så jag tog mig upp med hjälp av pickorna eller vad det heter och sen gick in i bastun. Jag hoppade ner i isvaken en till gång efter det för det var en sån kick och en jättehärlig känsla. Fast andra gången hoppade jag utan ryggsäck på ryggen (som blir som en flytväst) och skönk rätt långt ner i vattnet så det var lite läskigare och den här gången var det svinkallt så nu sprang jag upp till bastun haha. Men det var en jättehärlig känsla som sagt, ni borde prova det! :)

Bättre bilder

Här är bättre bilder på min studentmössa och en bild på mina mjukisbyxor jag också beställde, jättesköna är dem! ÅH kan inte fatta att jag snart ska ta studenten, det känns som att jag fortfarande är 12 år gammal haha. Men det ska bli skönt att ta studenten, men det kommer samtidigt kännas konstigt och det är förståeligt, man har ju liksom gått i skolan hela sitt liv så det blir en stor förändring. Men det är en dag jag stort ser fram emot!

113 dagar kvar


Det här med framtiden

 Det här med framtiden är läskigt. Jag vet inte vad jag vill, eller vet jag det? Jag vill så otroligt mycket, jag vill resa, jag vill uppleva saker, jag vill stanna hemma umgås med vänner/familj/pojkvän, jag vill plugga till lärare. Det är läskigt att inte veta, men samtidigt spännande. Vad vill jag egentligen? Jag kommer söka högskola till hösten, men vem vet om det är det rätta för mig. Det här med framtiden är läskigt.

weheartit

 
Så sjukt snygga naglar här ovanför! Jag tycker det är så otroligt snyggt med lite annorlunda naglar. Den nageln med guldiga nitar är snyggast enligt mig. Bilden är från weheart it.

KÖRKORTET SKA JAG HA!

Idag hade jag även min första körlektion, har inte kört sen den 11 januari eftersom att jag skadade mig i knät. Men nu jävlar är jag igång igen. Har 6 lektioner kvar på mitt paket jag köpte så har bokat in tider för alla, dem 6 passen så det känns grymt. Ska köra imorgon innan skolan också. Mitt mål är att ta körkort till sommaren, fatta vilken frihet sen när man har det? :D
 

Måndag

Har precis ätit två toasts och druckit min underbara smoothie, mums! Nu sitter jag och kollar på How I Met Your Mother och ska om några timmar åka på träning. Är fett taggad, känns som att jag inte har tränat på evigheter så det ska bli skönt att träna. Var tillbaka i skolan idag också efter att ha varit på praktik i fyra veckor, känns skönt att komma tillbaka till vardagen igen och att få träffa alla.
 
Älskar hur den orangea färgen på min matchtröja lyser upp på bilden :D

Söndag

I helgen har jag jobbat, spelat match och varit med Fanny. En skön helg som nu avslutas på bästa sätt, med min älskling. Så jag ska snart ta och göra mig i ordning för att åka till honom. Ha en toppen söndag! :)


Fredag kväll med älskling

photo
 
Igår hade jag det jättemysigt med min älskling. Blev bjuden på bowling (vann en runda viktigt att påpeka haha) och efter det gick vi och åt. Åh jag mår så bra med honom, kan prata om allt och han får mig så lycklig. Så min fredag var grym. Hoppas ni hade en bra fredag & får en bra lördag. :)

Lördag morgon

GODMORGON! Sitter nu på jobbet, men det har inte kommit några barn än så det är chill för tillfället. Sitter och äter lite naturgodis och dricker en yoggi så jag är nöjd ändå. Jag jobbar till ett och då ska jag hem, äta och vid 17.00 ska jag befinna mig i värmdö för match. PUSS!
 
 
 

Alla <3 dag middag

 
Nu ska jag & min fina ut och äta en alla <3 dag middag, mysigt ska det bli. Hihi vi ska äta på pizza hut, men det är så mysigt där så det blir romatiskt ändå. Bara vi har varandra så är det bäst.  Hoppas ni får en underbar fredag allihopa!

Tips för naglarna

Få nagellacket att torka snabbare:
Genom att doppa naglarna i kallt vatten så gör man att nagellacket torkar fortare. (så kallt vatten som möjligt).
Få naglarna att växa fortare: För att naglarna ska växa fortare så kan du massera nagelbanden. Om man gör det så stimulerar man blodflödet i nagelbädden.

ÄNTLIGEN!

Idag runt 11 landade Fanny på arlanda efter att ha varit i Australien och Nya Zeeland i 3 månader. Det hon inte visste om var att jag och Emma också befann oss på arlanda, men vi gömde oss bakom några pelare. Så när hon stod och kramade sina föräldrar och sedan började gå till bilen så sprang vi fram till henne och överraskade henne. Åh så kul att se henne igen och underbart att ha min fina hemma! Nu är vi återförenade igen!
 
photo

Let's go to the gym

photo
 
Nu när mitt knä är bra så ska jag komma igång med träningen på gymmet, så ska köra varje tisdag som är bestämt, men ska försöka hinna med en till gång på gymmet. Så att jag kör två pass i veckan. Det kommer bli grymt det här!

Du & jag

photo

Bloppis snart?

Jag funderar på att ha en bloppis, jag har ju skapat en bloppisbogg, men har inte lagt ut någonting där än, men jag känner att det är dags haha. Speciellt nu när jag snart ska till London och då kommer dem kläderna behöva mer plats och jag har jättemycket kläder som jag inte använder och som kan komma till någon annan som vill ha/behöver dem. Jag kanske skapar ett instagram konto till det istället får se. Måste också hitta orken och tiden till att börja rensa bland mina kläder, men håll utkik!
 

Gör ditt egna skal!

iPhone skal med foto på
Ett personligt iphoneskal! Hur kul skulle det inte vara att få designa sitt egna skal med massor av personliga bilder?! Ett tips till er som inte vet vad man ska ge i present till någon som kanske fyller år? Jag skulle bli superglad om jag fick detta. Hemsidan hittar ni HÄR. TIPS TIPS TIPS!

Valentine's day

Hoppas ni alla får en underbar dag och visar mycket kärlek till varandra.

Ta cykeln istället!

Ska försöka börja cykla mer till våren, eller när snön försvinner. Ska kolla hur det ser ut vid skolan om det finns något bra ställe att ställa cykeln på, i så fall kommer jag börja cykla dit. För om man cyklar istället för att ta bilen eller bussen så får man motion och motion som man inte tänker på lika mycket, vardags motion helt enkelt. Det är likadant om du tar trapporna istället för hissen.
 
Positivt med cykeln:
* Du får frisk luft
* Du får tid för dig själv
* Kan lyssna på musik
* Du får solljus på dig
* MOTION
 

KVÄLLEN

photo
 
Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos min syster och firat henne. Åt lite tårta, bullar, drack saft och satt sedan och pratade. Fick även hennes harry potter filmer eftersom dom har köpt boxen med alla så det var snällt. Måste dit snart igen och spela kinect som dom har köpt haha, verkar askul! Sen fick jag även den här fina kudden ovanför av pappa, hihi :D

Storasyster fyller år

 
Nu ska jag åka hem till min fina syster och fira henne, hon fyller egentligen år på fredag men då ska hon åka bort så vi firar henne idag istället. Myspys att träffa henne och släkten. Många säger att vi är lika, tycker ni det?

Smoothie time

Kom hem från min praktik för en stund sen och har gjort mig en jättegod smoothie!

Recept:
1.
Några hallon
(inget speciellt mått ta så det känns bra).
2. 1 banan
3. En klick naturell kesella

Sen är det bara att mixa ihop det och så är det klart. Väldigt enkelt och väldigt gott.


Tisdag kväll

Tittar på Jersey shore med Klas, ska ta något att äta (äter alltid kvällsmål och har gjort det så länge jag kan minnas hihi) sen kanske vi kollar på en film och går och lägger oss. Hoppas jag kan sova ikväll så att jag orkar med praktiken imorgon. Puss hoppas er dag har varit bra! :)


Tisdag

Har precis ätit världens godaste frukost, äggmackor och ett glas oboy. Bäst! Nu sitter jag på bussen påväg till min älskling. Puss!


Alla hjärtans dag


På torsdag är det alla hjärtans dag och jag och min pojkvän har bestämt att fira det lite grann i helgen istället eftersom båda vi har träning på torsdag. Så vi ska ut och äta med på någon mysig restaurang. Så det är ett tips man kan göra, eller ge varandra choklad, rosor, godis eller en gullig nalle. För jag tycker den här dagen är rätt överskattad, så det behövs inte att man ger värsta presenterna, för jag tycker man då lika gärna kan ge varandra någonting helt plötsligt och inte just för att det är alla hjärtans dag. Att umgås med varandra är viktigat. Men det är aldrig fel att göra någonting eller visa lite uppskattning.
 
Har man ingen pojkvän eller flickvän så ska man absolut inte deppa ihop. Ät en mysig middag med familjen, gå på bio eller ha en myskväll med vännerna. Visa uppskattning för dina nära & kära.

SUSHI E BÄST

photo photo 
SUSHI! ÅÅÅH bättre att äta finns inte. Så gotti!!

Dreams are important

photo photo photo
It is important to dream your life, but it's more important to live your dreams.   

DAILY FITSPO


VILL HA FREDAG NU

photo
På fredag kommer äntligen min fina hem från Australien där hon har varit i 3 månader. Kan inte fatta att jag har varit utan henne i hela 3 månader. Men i helgen får jag äntligen träffa henne!

NEW PEPLUM

Detta underbara peplum linne hittade jag inne på bikbok för endast 99:-, kap! Så självklart fick den följa med mig hem.

Details


Lite små detaljer i mitt rum. Jag älskar mina väggbokstäver "carpe diem" och min garderob blir jag så glad över när jag öppnar på grund av färgerna. Hihi. Sen har vi såklart mina älskade parfymer och body butter!

Måndag morgon igen

Är just nu på min praktik, har precis kommit in från det kalla vädret. Snart har vi samling och lunch. Medans jag leker med barnen så suktar jag efter denna snygga outfit här nedanför. :)


Söndag

06.15 åkte vi från Emma imorse, åt frukost i bilen och sjöng till hög musik haha, mycket vackert. Sen när klockan slog 06.50 var jag och Emma frammw vid tullingehallen, först av alla. Stod i cafeterian, inte mycket att göra, sen var det match. Matchen vann vi med 7-2 (glad lina gjorde mål) och nu ligger jag hemma i sängen helt slut.

Ska packa upp allt från pappa nu hos mamma, duscha och sen åker jag till älskling. Hoppas ni får en grym söndag


Perfect.


Det jag älskar.

photo photo

At Work

Hejhej! Är på jobbet, slutar vid två och just nu är det inga barn här, men det har varit full rulle sen 10.00 i morse så det är skönt att få andas ut lite. När jag slutat ska jag hem, äta och bara ta det lugnt innan jag åker till Emma, jag sover där inatt. Blir väl mys framför melodifestivalen eller någon bra film. För imorgon ska vi vara i tullinge 07.00.
 
 
Hade det jättemysigt igår med Emma & Stina. Vi åt sushi på sushikungen och pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt att få prata av sig. PUSS!

Time for sushi

Nu har jag bytt kläder, fixat mig och nu ska jag gå till bussen. Hoppas ni får en toppen kväll!
 

FREEEEDAG

Äntligen fredag! Det har varit en rolig vecka, men så skönt med helg. Kommer inte få sova så mycket i helgen, men det gör ingenting. Jag tycker om att ha saker inplanerat. Så ikväll ska jag möta upp mina två fina vänner Emma & Stina, vi ska äta sushi på SUSHIKUNGEN bästa sushistället jag lovar er! Jag ska ta kort så ni iallafall får se hur gott det ser ut! Sen ikväll åker jag och sover hos min pojkvän. Mys. Imorgon jobbar jag 10 - 14 och efter det ska jag vara med min andra fina vän Emma, hon sover hos mig och sen på söndag ska vi upp meeeeega tidigt för att åka till tullingehallen och stå i cafeterian 7 - 10 och efter det match! Så ser min helg ut. Hoppas er blir grym!
 
HA EN GRYM FREDAG ALLIHOPA! PUSS.
 
photo

Våga vara egen!

Våga vara egen! Varje år, varje månad, varje dag, varje timme, varje minut & varje sekund går människor runt och tycker dåliga tankar om sig själva. Det här ständiga tjatet om att tjejer ska se ut som modeller och killar ska vara hur tränade som helst, jag är så trött på det. Jag själv är en av dem som allt för ofta tycker dåliga tankar om mig själv och jag är så otroligt sur över det. Förstår inte varför jag tillåter dessa tankar i mitt huvud. För jag har en underbar familj, finaste pojkvännen, fantastiska vänner och får göra det jag vill. Jag har en frihet som inte många har. När jag har så mycket bra, varför ska jag då gå runt och tänka negativt, det tar bara på krafterna.

Idealsproblemen är något som jag tycker borde jobbas på, något som borde försvinna helt. Jag vet att det är tekniskt omöjligt, men man kan aldrig göra för mycket. Till alla er där ute, ni är fina som ni är och unika på ert sätt. Alla har något som någon annan vill ha.Tänk så att är det något du inte gillar på dig själv tänk då att någon annan vill ha det och om någon annan vill ha det så måste det vara bra. Eller har jag fel?

Med den här texten vill jag få ut till alla er som mår dåligt över er själva. GÖR INTE DET! Det enda perfekta som finns är du själv, du är perfekt som du är, unik och speciell på ditt sätt. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Våga vara egen!
 

The blue dress

  
Min favoritklänning! Finaste färgen och det är en klänning som man kan ha när man klär upp sig, men även till vardags. Älskar sånna kläder. På bilden bär jag den på min pojkväns studentdag.

YOU are beautiful


Kom ihåg det!

Gör februari lite roligare

1. Tillsätt mer färg i vardagen. Tillexempel härliga accessoarer i härliga färger, varför inte köpa en röd väska istället för svart? Färg lyser upp tillexemepl en outfit och man blir mycket gladare av färger.
 
2. Lyxa till kvällarna. Ta ett varmt bad, smörj in dig med din bästa bodylotion, måla naglarna, ring en vän, mys med pojkvännen, se på film, koka te eller läs en bra bok och glöm allting för en stund. Eller varför inte möt upp en vän mitt i veckan för middag eller bio.
 
3. Festa till det lite. Man måste inte fylla år för att ha en fest eller kalas. Samla ihop dina vänner och dansa sent in på natten, eller be alla ta med någonting så har ni ett knytkalas eller så kan du samla ihop dina närmsta vänner och mysa till en bra film med massa onyttigheter.
 

YOU ARE UNIQUE

photo photo  
 
Det är intressant, men samtidigt läskigt hur man själv och andra kan förändras på bara ett år. Men jag är glad och kan stolt säga att jag har förändrats åt det bra hållet. Jag har blivit starkare och säkrare i mig själv. Jag accepterar min kropp och utseende som den är bättre och jag är den jag är. Jag vet vilka mina sanna vänner är och det är dem som jag håller nära. Det är dem som får fram det bästa i mig. Med dem kan jag verkligen vara mig själv. Jag kan stolt säga att jag är glad att jag är den jag är idag, jag är glad att jag har förändrats åt det här hållet. Jag är bra som jag är och kom ihåg, det är du också! Alla är unika på sitt sätt och man ska acceptera det man har och istället för att gå runt och klaga så ovandla det negativa till något positivt. Man har alltid någonting någon annan vill ha, så framhäv det. Jag, du, han, hon, ni, dem. Alla är bra som man är! LOVE!

ETT MINNE FÖR LIVET






 
JERSEY 2010! Världens bästa resa. Helt underbart. Har så mycket minnen och bilder från denna resa så har alltid något att titta tillbaka och minnas till. Denna resa gav mig så otroligt mycket. Vänner, erfarenhet, upplevelser osv. Det var en språkresa jag åkte på med min bästavän Jonna. Vi var borta i tre veckor och allting började i Paris där vi var i tre dagar och fick uppleva eiffeltornet, disneyland och den fina staden. Det var även där som man började lära känna alla. Det finns så mycket att säga om denna resa, men jag vill framförallt tacka min föräldrar för att de lät mig åka och att jag kunde åka. Jag fick välja mellan denna resa och en moped, såklart jag valde detta och jag är så glad att jag gjorde det, minnen har jag fått som jag kommer ta med mig hela livet. Ni som har åldern inne, passa på att åka på språkresa, för det är en grym upplevelse och man få vänner för livet!

LOVELY JACKET

Min älskade jacka! Jag älskar färgen och de olika gulddetaljerna. Från HM!
Nu vill jag bara att det ska bli varmare så jag kan börja använda denna skönhet.

SOMMARTANKAR


Precis såhär vill jag gå klädd i sommar, så otroligt snyggt i mina ögon! Så detta ska jag kika på i London hihi. Jag vet att jag tjatar om London väldigt mycket, men jag lääängtar som bara den. Ska bli så sjukt kul!


VICTORIA'S SECRET

Jag fick reda på igår att Victoria's Secret ska öppna en butik här i Sverige! Lyckan som uppstod när jag fick höra det :D I för sig kommer den att vara på Arlanda, men det är iallafall något. Vad tycker ni om att VS ska öppna i Sverige?

 
 

PEPLUM DRESS

Jag älskar tröjor och klänningar som är peplum! Det är sjukt snyggt tycker jag och det är verkligen kvinnligt och jag tycker att en tajt klänning förlänger benen på något sätt och den extra detaljen på klänningen gör den extra fin. Så en peplum klänning i den blåa färgen här ovanför ska jag kika efter i London. Haha gud vad mycket jag ska kika efter i London, men måste passa på när jag är där!

TUMMEN NER

Blir så trött på folk som säger en sak, men sen ett tag senare är de inte med på det längre. Blir så trött på detta för det förstör bara för alla andra. #arglina

ONSDAG

Hej! Praktiken på dagiset går jättebra och jag har det jättekul, alla barnen är så otroligt söta! Nu är jag hemma och ska äta äggmackor med kaviar och plugga lita innan träningen och sen ikväll kommer älsklingen hit. Jag sover så mycket bättre med honom vid min sida.
 
photo

GODMORGON

photo photo
Godmorgon! Dags att gå till praktiken nu. Efter praktiken idag ska jag gå förbi körskolan och boka lite körlektioner igen. Måste komma igång med det nu när knät har blivit bra. Vill ha det där körkortet till sommaren minst! Jag önskar er alla en grym dag!

2013

Fanny kommer hem om mindre än 2 veckor, studentskiva om 35 dagar, åker till London om 54 dagar, firar 3 år med älskling om 78 dagar, fyller 19 år om 82 dagar, mösspåtagning om 85 dagar, studenten om 128 dagar. Sen fyller min pojkvän och mina bästavänner Emma och Fanny 20 år och Felicia fyller 18! Jag ser fram emot detta år!  

Min vecka

Min vecka:
Måndag: Praktik 9.00 - 15.00 och träning 20.00  22.15
Tisdag: Praktik 9.00 - 15.00 och boka körlektion!
Onsdag: Praktik 9.00 - 15-00 och träning 18.45 - 21.00
Torsdag: Praktik 8.00 - 14.00 och träning 19.30 - 21.00
Fredag: Praktik 8.00 - 14.00 och inget ännu planerat
Lördag: Jobb 10.00 - 14.00 och cafeterian med laget 19.00 - 22.00 . (Kanske utgång)
Söndag: Match
 
Har inte så jättemycket planerat denna vecka, men det är skönt att ha luckor tomma att kunna göra lite spontana saker också. Det är också bra att jag får tid över så att jag kan övningsköra och plugga.
 
photo

Min lilla prins!

photo photo

Praktikplats 2

photo
 
Idag började första veckan på min andra praktikplats och det är på dagis. Det är väldigt roligt och jag tycker det är så kul att vara med barnen, de är så inspirerande och man lär sig mycket från dem. Ett extra plus är också all den kärlek man får från dem. Jag ska vara där i två veckor innan jag kommer tillbaka till skolan igen. PUSS!

Bustier tops by BikBok

Jag tycker dessa ovanför är så sjukt snygga och jag älskar nitar, det gör en outfit lite tuffare och snyggare. Dessa två bustier tops är från BikBok och kostar 299:- har jag för mig. Antingen köper jag en av dessa här hemma eller så väntar jag tills jag kommer till London, för det borde ju finnas där ellerhur? Tänk dig detta i sommar med bruna ben och till ett par ljusa jeansshorts med hög midja. Åh ge mig sommar och bruna ben nu!

Du är killen som har tagit bort mitt läppglans och inte min mascara.

23/4 - 2010 är vårat datum <3
 
  

Friendship

 
ÅH, den här bilden väcker starka minnen! Det är min bästavän och jag under den tiden vi umgicks nästan varje dag, men när vi började på gymnasiet så blev det inte lika mycket sånt längre tyvärr, men våran vänskap har alltid varit stark och det är jag så glad över. Om vi två skulle vara utan varandra i ett år så skulle man ändå känna att man kan ringa varandra och så är det på samma sätt igen, det är så skönt att veta att jag alltid har henne hos mig. Jag kommer alltid finnas vid din sida Jonna. Jag älskar dig.

Jag saknar sommaren med mina fina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STUDENTEN SNART

 
Är så glad! Jag har fått ett mejl från abcgruppen om att min studentmössa är påväg och så pratade jag även med en elev som har hand om det där och hon sa att dom finns i skolan, men att dem delas ut när man kommer tillbaka från praktiken. Åh så glad! Vill bara ha min studentmössa nu, prova den och se om den passar och hur den ser ut i verkligheten. 87 dagar kvar till mösspåtagning och 130 dagar kvar till studenten. :)

Hjälp tack :)

Någon som vet om dessa kjolar fortfarande går att hitta på Gina Tricot eller vet någon annan affär som har?

Woven peplum

Dagens cravings!

Be the best of YOU

Ska nu ta mig en dusch, raka benen och sedan smörja in mig med the body shops body butter, bästa! Sen ska jag även måla naglarna. När jag inte känner mig helt frisk brukar jag göra sånt här för att känna mig fräschare och jag känner mig faktiskt lite friskare efter det. Brukar ni också göra det? Sen vid 20.00 börjar melodifestivalen som jag och pappa ska kolla på. Puss.
 

One Direction - Little Things

 
Jag älskar den här låten, så sjukt bra!

LONDON

Om 56 dagar åker jag till London med mamma och min syster. Jag har aldrig varit i där förut, så det ska bli väldigt kul och spännande att åka dit. Det som jag ser mest fram emot är all shopping på alla affärer såsom Victoria's Secret, primark, new look, forever 21 osv. Sen ska vi även gå på madame tussauds tror jag så det är också en sak att se fram emot, få träffa alla kändisar! PUSS.

SJUK

Skulle jobba nu egentligen, men vaknade upp med huvudvärk och ont i magen, spydde lite senare också. Så är hemma. Får se om det ens blir match för mig imorgon.. :(

Aja, nu blir det gossipgirl mys med pojkvännen! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, puss.


Utan godis i 33 dagar

Jag & min pojkvän har som nyårslöfte att varken äta chips eller godis, läsk får vi dricka max två glas på fre/lör. Vi vill inte gå på för hårt i början för då är det lätt att man faller tillbaka. Så vi har nu varit utan chips och godis i 33 dagar och det känns faktiskt bra och det är inte lika "jobbigt" längre, man måste bara komma över en tröskel för att det ska bli lättare.
 
Frukt och grönsaker är också så mycket godare än godis och chips, och det ser så mycket godare och friskare ut. Tycker inte ni det också?
 

Be YOU


Det är viktigt att tro på sig själv, att tro att man klarar någonting, men framförallt att tro att man duger som man är, för det gör man. Alla är unika på sitt sätt oavsätt om man är tjock, smal, kurvig, inte kurvig, lång, kort, brunt hår, blont hår osv.. alla är perfekta som man är. Jag tror inte att det finns ett enda perfekt, utan vi alla speglar redan hur perfekt är. Hur kul skulle det vara om det bara fanns ett enda perfekt och alla var det, inte kul alls, alla skulle ju se likadana ut då. Jag ser det såhär, när folk säger att de inte vill handla i en speciell affär för att alla andra kommer ha samma kläder då, men det är samma sak med utseendet, varför se ut som alla andra? Varför inte vara dig själv. För det finns bara en av DIG! Be free, dream, hope, live, laugh, smile and be YOU!

You have to BELIEVE

 
 
  
 
 
Lite inspirations bilder såhär på morgonen, det kan behövas ibland.

The Body Shop

The Body Shops body butter är det bästa som finns, jag har väldigt torr hud och nu på vintern blir det ännu värre, så jag smörjer in mig med det här nästan varje dag och får en mycket lenare hud. Så ni som inte provat, gör det!
 

Lets do this!

De fyra nyckelorden till en hälsosammare livsstil och båda din utsida och insida kommer att tacka dig för det. Jag tänker se till att 2013 blir mitt år med träning, mycket vatten, sömn och hälsosam mat. Är du med mig?

Självklart kommer jag unna mig något onyttigt då och då, för det måste man få göra ibland.

Instagram

 
Bilder från min instagram de senaste dagarna, följ mig gärna. @linakrogstad heter jag! :)

RSS 2.0