LONDON BABY!


Nu sitter jag, min mamma och min syster på planet påväg till London. Äntligen är den dagen här, som jag har längtat! Vet inte om hotellet har gratis wifi annars får jag försöka leta upp något fik som har det, annars hörs vi när jag kommer hem. PUSSSSSSS!

Packat klart!

Hej! Nu har jag precis packat klart väskan och den är typ tom haha. Så hoppas jag hittar massa med saker i London, har ju plats i resväskan haha!

Haft en mysig dag med min underbara pojkvän. Vi åt frukost i sängen, spelade mobilspel och myste innan vi gick en promenad med hans hundar. Sen åt vi på Pia's och handlade naturgodis till mig. Älskar han så mycket!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen med min storasyster. PUSS!


PÅSKLOV

Är huuuuuur trött som helst, känns som att jag ska somna vilken sekund som helst. Men jag har inte tid med att sova för tillfället. Vid 16.00 har jag körlektion (äntligen är min tå så pass bra så att jag kan köra) sen efter det ska jag åka och träna lite på gymmet, ska köra rumpa och kanske andra benövningar, beror på hur tån känns, annars blir det bål träning också. Alltid kan man köra något. LOV om några timmar!
 

27 mars

Nu har jag precis kommit hem. Har varit i skolan och gjort mitt andra prov som gick bra, blir nog godkänd iallafall. Efter skolan hämtade pappa upp mig i fruängen och så åkte vi till skärholmen där jag tog sista gardacil sprutan och sen gick jag och växlade pengar så att jag kan shooooppaaaa i London! Nu sitter jag och äter havregrynsgröt med sylt och banan, mums. Ikväll är det träning och sen sover jag hos min prins. PUSS!

 

Om exakt en månad fyller jag 19 år!


Sushi till lunch

photo
 
photo
 
På lunchen gick jag, Julia, Tessan & Felicia och åt sushi. Julia åt det för första gången till och med! Tur för henne att hon tyckte om det haha. Nejmen det var riktigt gott. Vi åt på ett nytt ställe precis utanför skolan. Nu har jag projektarbete så ska fortsätta skriva på min rapport. PUSS!

Älskade väder!

Älskade väder! Blir så glad av solen och att det nu känns som att det verkligen är vår. Underbart. Har precis haft prov som kändes bra. Nu sitter jag och väntar på mina poolers som inte är klara än. PUSS!


Kvällspromenad



Jag och Fanny tog en superhärlig promenad runt i Fruängen. Det var inte ett dugg kallt och det var så fint när solen lyste så som på bilden. Jag tycker verkligen om promenader, speciellt om man går en promenad tillsammans med någon. Man får frisk luft, man får röra på sig och samtidigt umgås med sin kompis. Mucho bra!
 
Nu ska jag gå till affären och köpa lite frukt, så jag kan äta havregrynsgröt med banan i senare. Hihi.

Fanny Lyckman



Fanny Lyckman har designat en egen kollektion och jag fastnade för den här ursnygga skinnjackan. Synd bara att den kostar 1495kr. Om den hade varit billigare hade jag lätt klickat hem den.

En bra dag

Religionsprovet gick bättre än väntat idag så nu är det borta. Sitter för tillfället och pluggar till samhällskunskapsprovet som jag har imorgon och så väntar jag på att min fina vän Fanny ska komma hit. Hon ska hjälpa mig lite, sen ska vi laga middag och bara ta det lugnt och prata.
 
Idag är en bra dag. Det är inte kallt ute, det är soligt stundtals, provet gick bra, tån känns bättre och jag ska få träffa en underbar vän. Hoppas er dag är och blir toppen!
 

Cross

 
Sjukt snyggt linne, hittade bilden på weheartit.

My own apartment

Längtar tills jag flyttar till en egen lägenhet, tänk att få ha sitt eget ställe och inreda det precis som man vill. Drömmen. Men först ska jag gå klart gymnasiet och jag ska bo hemma medans jag pluggar vidare på högskolan, men sen, då är det dags att hitta mitt eget place. :D

 
 
 

SUMMER INSPO

 

Inspirationsbilder från weheartit

Chuck and Blair

 
 
 
 
 

I need some new stuff


Sjukt fin klänning, jag älskar färgen!
 
Innan London så ska jag försöka hinna med att rensa mina byrålådor så att jag bara kan fylla på med det nya från London när jag kommer hem, för jag vill och behöver verkligen en ny garderob ny, en ny start eller vad man ska säga haha. Känner att mina kläder i nuläget är så tråkiga, behöver nytt. :)

Måndag

Pluggpluggplugg, jag orkar inte. Har två prov denna vecka, imorgon och på onsdag & det är inte direkt roliga ämnen. Religion och samhällskunskap. Menmen, det är bara att köra på. Ikväll ska jag äntligen få träna, jag kommer köra lugnt, men det är iallafall något! Nu sitter jag och kollar på made, medan jag försöker plugga till religionsprovet imorgon. PUSS!
 

Young Dreamer

 
 
 

En dröm



En dröm jag har är att få åka till USA. Resa runt i USA till olika ställen såsom New York, LA, Californien och Florida.

TRÄNINGS INSPO

Åh vill komma igång med träningen på riktigt igen! En positiv sak är att jag typ är frisk nu, så på måndag kan jag vara med lite på innebandyträningen såsom att skjuta lite och kanske vara fast passare. Sen ska jag ta mig till gymmet också för att göra lite styrka där jag inte belastar vänster foten. Det är den träningen jag kan göra nu innan London och tills stygnen är borta.
 

SÖNDAGS INSPO


Shine bright like a diamond

GODMORGON! Skönt att få sova ut litegrann, det behövdes. Så jag vaknade precis och ska alldeles strax fixa frukost, är jättehungrig. Kvällen igår var mysigt. Jag, pappa och älskling åt lövbiff och klyftpotatis till middag, vi hyrde Taken 2  och Paranormal activity 4. Sen spelade vi lite NHL och sen sov vi. Idag står bara plugg på schemat, har två prov i veckan, ett på tisdag i religion och ett på onsdag i samhällskunskap. Wey.
 
 

35 månader <3

Hej! Imorse vann mitt lag sista dj1 matchen med 10-3, mycket bra jobbat. Nu är jag hemma och spelar NHL med pappa och pojkvännen och ska snart äta lövbiff & potatisklyftor till middag. Mums. Hoppas ni får en grym lördag!

35 månader med min fina idag! <3


April månad ♥

Det är mycket som kommer hända i april och speciellt i slutet av månaden. Vissa saker kommer tyvärr krocka, men jag ska göra det bästa av situationen för att kunna vara med på så mycket som möjligt. Men det är roliga saker som händer.
 
♥ London 30/3 - 2/4
♥ Slutspel med laget
♥ Bröllop 20/4
♥ 3 år med min pojkvän 23/4
♥ Jag fyller 19 27/4
Bästis har spelning 27/4
♥ Mösspåtagning 30/4
 

I need YOU


Ikväll kommer min älskling till mig och sover här, har inte sovit brevid honom på två nätter. Behöver honom vid min sida. Nu ska jag bara ta det lugnt tills han kommer, finns inte så mycket annat jag kan göra nu när jag är sjuk och med en tå som är knäpp. Har fått rätt så mycket plugg gjort idag också så det är skönt. Känner mig inte lika stressad över det längre. PUSS!

FREEDOM

photo
 
Feel free to do everything you want to do.

Studenten börjar närma sig

Jag kommer att bära en vit klänning på min student och till det vill jag har ett par skor i någon härlig färg och eftersom att blått är min favoritfärg så ska jag försöka hitta ett par i blått, som skorna här ovanför. Jag älskar även rosa och glitter så ska kika lite på det också, men framför allt i blått! :) 

Jeffrey Campbell Lita Spikes

Jag älskar Jeffrey Campbell lita spikes, så sjukt snygga! Synd att dem är så dyra bara. Annars hade jag lätt haft 1000 par hemma i olika färger haha :)

Allt för min syster

Godmorgon! Vaknade upp med en otroligt värk i min tå, blir lite rädd att det fortfarande känns såhär. Men det blir nog bättre snart. Har aldrig sytt förut så blir lite nojig. Förkylningen är bättre, men inte helt bra än. Snorar och hostar fortfarande som en tok och magen värker litegrann. Ska nu försöka få i mig någonting att äta och sen ska jag plugga. Passa på nu när jag har all tid i världen. 
 
Juste såg Allt för min syster igår kväll och den filmen var så otroligt bra, men väldigt sorlig. Låg och grät för mig själv för att det var så sorligt, men den var gripande. Ni som inte har sett den borde göra det! Puss.  
 

ONSDAG KVÄLL

Så, nu har jag fixat lite med min design och har bara en ny header som ska fixas sen är jag helt nöjd. Sitter förövrigt och tittar på efterlyst och blir så arg när jag ser på det. Vart är världen påväg? Vad finns i dessa vidriga människors huvudet egentligen? Aja, ska börja lite på min nya header och funder ut lite hur jag vill ha den. Puss!
 
 
Paris 2010. En resa jag aldrig glömmer.

Modekungen

 
HÄR kan ni hitta den här supersnygga ryggsäcken från modekungen. Jag brukar inte tycka om ryggsäckar, men den här var riktigt läcker.

Sheinside

Pink Sequined Shoulder Sleeveless Dipped Hem Dress
Sjukt fin klänning från sheinside.

Gossip Girl


Har precis kollat klart på det sista gossipgirl avsnittet, väldigt sorligt måste jag säga. Älskar den serien. Någon mer som känner som jag?

Stay Strong

Visst det känns tungt just nu med skolan och innebandyn, men det kommer lösa sig. Allting löser sig tillslut. Om en vecka åker jag till London och det ser jag väldigt mycket fram emot. Jag ska fortsätta tänka på det som gör mig glad.


Never Give Up


Känner lite hopp iallafall

Kom inte till skolan imorse, sov knappt någonting inatt pga min hosta. Men mamma kom hem från jobbet och skjutsade mig till skolan så att jag kunde hämta min dator så att jag kan plugga hemma och sen så åkte vi till vårdcentralen för att få hjälp med hur jag ska tvätta runt stygnen och så. Sen bokade vi även en tid till att ta bort stygnen och det blir efter London. Hoppas verkligen att jag kan gå normalt där, annars blir det jobbigt. Nej nu ska jag fortsätta plugga, puss!
 

Träningsschema del 3

Sista passet kommer vara armar (biceps, triceps & axlar). Här ovanför ser ni några övningar jag kommer köra.
Jag ska försöka ta mig till gymmet 2 - 3 gånger i veckan så att jag kan köra varje pass varje vecka. Det kommer bli tufft, men definitivt värt det.
 
Jag kör detta framförallt för att bli starkare och mer fysisk när det kommer till innebandyn så självklart kommer jag köra löpning på sidan av så mycket jag hinner och min uppvärmning kommer bestå av löpning. Men med dessa träningsscheman vill jag också fortsätta på en hälsosammare livsstil som jag nu påbörjat.

Hoppas det är vi föralltid

 

I can do this

 
Det är mycket nu. Mycket med skolan och så händer allt det här, ingen bra tajming. Nu när jag har varit sjuk har jag missat mycket i skolan också. Har två prov nästa vecka och jag har missat genomgång till ett av dem, imorgon är den andra så jag måste ta mig till skolan imorgon. Sen är det en labbrapport som ska in i veckan och en redovisning som ska ske imorgon. Sen ska man hinna andas där emellan också. Men jag klarar det här!

Min vanliga tur


Ingen innebandy på ett tag nu, det suger.  

Jag älskar min tur jag har. Jag är dunderförkyld, hostar, snorar och är hes. Imorse tänkte jag iallafall försöka ta mig till skolan för att hämta min dator så att jag kan plugga hemma, men när jag står och sminkar mig vid min pojkvänsspegel så råkar jag snudda till den och då rasar hela spegeln så att den landar rakt på tån (en tung spegel med tjock jävla träram) så fick ett jack i tån och fick åka och sy, 5 stygn blev det. Så typiskt.

Träningsschema del 2

Jag kommer att köra mage & rygg vid samma tillfälle eftersom det är viktigt att träna båda lika mycket och på så sätt tycker jag det är lättare att hålla reda på det. För tränar men endast mage så kommer man tillslut börja svanka eftersom att musklerna i ryggen inte är tillräckligt starka. Så det är viktigt att man hittar en jämn balans.
 
Exempel på övningar jag kommer köra är  plankan, snedasitups, fällkniven och kettlebells.

Träningsschema del 1


Har precis skrivit klart ett träningsschema som jag ska börja följa så fort jag blir frisk. När jag kör benpasset kommer jag köra framsidalår, baksidalår och rumpa, och här ovanför är lite övnignar som tränar dessa områden.Tillexempel knäböj, utfallssteg, benpress och rumplyft.

Sjukling

Hemma från skolan idag, har ont i halsen och huvudet. Så har precis varit på Apoteket och köpt strepsil och nu gjort varm oboy. Så det blir bara att ta det lugnt idag och förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon. Orkar inte hamna efter för mycket.


BELIEVE

 
 
  
 
 

FITSPO


BANDYFINALEN

Imorse förlorade vi med 6-4, kaos match säger jag bara, den andra matchen vann vi med 4 - 1, men jag spelade bara boxplay på grund utav min hals. Nu sitter jag och kollar på bandyfinalen, HEJA HAMMARBY!

Memories never die


Jag tycker om den här bilden på mig och Evelina från i somras. Fan vilket härligt gäng vi var, Team Sweden! Nu är jag för gammal för att vara med som spelare på Selected Player, men har sökt in som ledare som förra året och det var sjukt kul.

Believe in yourself


London om två veckor


Om 14 dagar åker jag till London med min mamma & syster. ÅÅÅH jag längtar så galet mycket. Tänk all shopping och allt man kan göra! Kom gärna med era bästa London tips.

Älska dig själv

Tyvärr så kan man inte gå från 0 självförtroende till värsta stålsjälvförtroendet bara sådär, utan det tar tid och det krävs att man kämpar. Så nu kommer några tips och steg till ett bättre självförtroende, för det förtjänar vi alla!

Ändra dina tankar!
Istället för att gå runt och tänka negativt eller när man misslyckas, tänk positivt. Tankar styr känslan så otroligt mycket, så börjar du tänka bra saker kommer det tillslut vara sant och om det redan är sant så har du insett det. Bra va? :)

Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar!
Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av!

Umgås med personer som får dig att må bra!
Personerna vi umgås med kan båda sänka och lyfta dig, det är då viktigt att vara kring de människor man mår bra av och som lyfter upp dig. Även dem behöver din hjälp att bli upplyfta. Hur bra känns det inte när man får någon annan att lysa av glädje, tänk då vilken bra känsla de får när de lyfter upp dig.

Som sagt, ingenting kan ändras direkt eller bara över en natt. Det tar tid och det krävs att man jobbar på det här. Tillslut sitter allt i bakhuvudet och självförtroendet är på topp. :)
 

Det jag brinner för


If you want to be happy, then be.

Jag dör för den här outfiten. Så gullig och söt, men samtidigt elegant.
 
Klockan 20.00 ska jag titta på fångarna på fortet med pappa och nu håller vi på att spela några NHL matcher. Har inte tagit min varma oboy än så ska göra det nu snart och äta en appelsin för att få i mig lite c-vitamin. Passar på att förbereder lite blogginlägg också till imorgon eftersom det inte kommer bli så mycket tid till bloggning då. Ska upp kl. 06.00 för har morgonmatch och sen är det match senare på dagen igen. PUSS!

SUMMER INSPO


Vill ha sommar nu! Bruna ben, sena kvällar, fester, träning, vänner, resor, fina outfits och mycket mer. Är så trött på det kalla vädret nu!

LÖRDAG

HEJHEJ! Har precis kommit hem från match som vi förlorade med 2 - 0, var tyvärr bara 9 spelare också. Menmen. Innan det jobbade och åkte direkt till matchen när jag slutade. Nu ska jag äta mat, duscha och sen göra varm oboy för min hals. Jag har inte ont i halsen, men är otroligt hes. Hoppas ni har en toppen lördag!
 

Jag & min fina vän Denise.

Q/À

Fråga: Kan inte du skriva vilka bloggar du läser och dela med dig av dom? :)

Svar: Ja självklart kan jag göra det! Superkul med en fråga :)

Jag läser några stor bloggar som kenzas.se, sarahtjulander.com och hannalicious.se. Dessa bloggar för att jag tycker dem är inspirerande med mode, träning & andra tips. Men sen läser jag även mina kompisars bloggar för att det är kul att följa dem och vad dem skriver osv. Grym inspiration får jag även där ifrån :)


Instagram & Twitter

Glöm inte att följa mig på instagram & twitter. Heter linakrogstad på båda! :D


Äta & sova är vad jag gör

Har precis vaknat och fått i mig lite mat, är fortfarande trött så jag & älskling ska kolla en film. Magen är bättre när jag har ätit något så får äta regelbundet. Imorgon måste jag till skolan annars kommer jag efter för mycket så hoppas att jag mår bättre + så vill jag träna. Men men, nu ska jag välja film. PUSS!


GODMORGON

Blev ingen skola för mig idag. Vaknade upp halv 3 i natt med värsta magvärken så kunde inte somna igen, spy kunde jag inte heller göra så jag låg där och vred på mig fram till 7 på morgonen och då lyckades jag somna. Nu äter jag frukost och mår lite bättre, så ska försöka ta mig på Stockholms Universitets öppna hus. PUSS!


photo
 
 
 

Bästa studentskivan!

Vilken kväll det var igår, bästa skivan med bästa klassen! Kom dit vid sju för då började middagen och jag & Emma fixade de sista med "klassens" och när vi var klara med dem så fick vi förrätt som var rostatbröd med skagenröra på och efter förrätten så började jag och Emma att dela ut de första "klassens.." och alla tyckte det var jättekul och alla "klassens" var så klockrena haha. Sen var det varmrätt som var kyckling med potatisgrätäng och innan efterrätten som var chokladpudding så delade vi ut de sista "klassens". Vid 22.00 drog själva festen igång och allas kompisar började komma. Så dansade man hela kvällen/natten med underbara människor. Kvällen går inte att beskriva, en av den bästa kvällen helt klart, god mat, goda drinkar och härliga människor. Jag och min pojkvän kom hem vid halv 4 och somnade på en gång och hela dagen idag har vi bara segat framför gossipgirl och ätit mat.
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 

I am on my way


Gjorde ett litet collage med fina inspobilder. För mig är det viktigt att hitta inspiration, det gör mig mer motiverad till att tillexemepl träna eller göra det jag verkligen vill göra, att följa mina drömmar.
I don't know where I am going, but I am on my way.

It's all because of you


BÄSTA! Hela dagen har den spelats om och om hos mig. Så sjukt jävla bra!

Isn´t it crazy

Hej! Imorse gick jag upp vid 06.10, åkte hemifrån 10 min senare. Hade match mot Huddinge och det slutade 6 - 6, vi gjorde en riktigt bra match! Nu har jag precis ätit lunch och tar det lugnt, är helt slut i kroppen efter de två tidiga morgonmatcherna. Om några timmar ska jag övningsköra till min älsklings match och ikväll sover jag hos honom. PUSS!
 
I know that if the sky would fall, I´d survive it all, because of YOU.

Robin Stjernberg


JAAA! Bästa Robin vann melodifestivalen, han var helt klart bäst! Hans låt & hans röst är så sjukt bra. Man ser hur mycket han älskar att stå på scenen. Nu är jag glad!

Mar. 09, 2013

Kom upp i morse trots dålig sömn och matchen vann vi med 7-2. Åkte hem, duschade och sedan åkte jag till Tullinge för att kolla på dammatchen.

Nu är jag hemma hos Fanny nu & kollar på melodifestivalen. Heja Robin & Anton!


Svårt att sova

Har legat i sängen i två timmar nu och vridit & vänt på mig, somnar aldrig. Det värsta är att jag ska upp halv sju för att att åka på match..jag hoppas detta inlägg ger mig sömn. Godnatt!

Såhär glad är jag inte just nu..

  


Snart tar jag studenten!


4 dagar kvar till skivan, 54 dagar kvar till mösspåtagning och 97 dagar kvar till STUDENTEN!

HAHAHAHAH

HAHAH! Har ni provat att sumobrottas i sånna här dräkter? Jag har och det är så himla kul, man skrattar exakt hela tiden för att man ser så rolig ut och när man ramlar så är det inte så lätt att ta sig upp, haha. Ni måste prova!
 
 
Här är från när jag & Jonna provade på det på vår reunion med språkresan.

I want summer now



ÅH vad jag längtar efter sommar! Att få ha på sig så mycket snygga sommarkläder som det finns, ha bruna ben, ha mysiga grillkvällar, festa och vara med dem man tycker om. Sommaren bästa årstiden.

Älska Twitter


Måste plugga

Har precis ätit äggmackor och druckit oboy och nu sitter jag i min säng och försöker plugga på engelska glosorna, men jag är så trött så får inte in någonting i huvudet och så lockar ett gossip girl avsnitt på datorn. Men jag måste plugga tyvärr..


AMNESIA

Bild från förra helgen med härliga människor!
 

Bekännelser

- Jag måste alltid ha koll och hatar när saker är lite osäkert. Ordet kanske är det värsta.
- Att sova är bland det bästa jag vet. Jag kan sova hur länge som helst.
- Jag älskar mat, men jag orkar aldrig laga någonting så jag tar då hellre en macka eftersom det är lättare att fixa.
- Jag trivs bäst att vara med någon, min pojkvän, familj eller mina vänner. Visst det är skönt att vara själv ett litet tag, men jag trivs bäst med sällskap.
 
photo

Pluggpluggplugg

Har precis ätit potatisbullar, SÅ gott och nu måste jag plugga på lite engelskaglosor till imorgon. #orkarinteärsåskoltrött


Piloxingpass

Hejhopp! Har precis kommit hem från gymmet där jag körde ett piloxingpass som är en blandning av pilates & boxning. Det var GALET kul, men sjukt jobbigt. Mina armar är speciellt döda just nu haha, men det är så det ska vara. Nu är jag hungrig, PUSS!


Sunny day

GODMORGON! Har precis ätit frukost och sitter och pluggar lite körkortsteori,börjar bli dags med det nu. Ska plugga det lite till innan jag går över till lite skolarbete, har min projektrapport att skriva på. Ska sätta mig ute i solen en stund också och ta vara på solljuset! Hoppas ni alla får en bra dag.
 
Finaste diplomet från MinStoraDag!photo

LOVET ÄR SLUT


Nu är lovet slut och dags för skola igen. Men jag känner inte att det är jobbigt utan tvärtom, det ska bli kul att träffa mina klasskompisar och att det är skola imorgon betyder att det är en dag närmre skivan, studenten och allt roligt som händer framöver. Så jag tänker positivt.

Söndagskväll

Sitter & äter skorpor och dricker te. En härlig söndagskväll. Snart har min älskling duschat klart och då blir det filmmys.


Oh happy day


3e Mars

Efter jobbet åkte jag & pappa för att köpa nya inneskor till mig eftersom jag får ont i fötterna av dem förra + att dem börjar gå sönder. När jag kom hem från det gick jag direkt ut på en promenad, lyssnade på hög musik & bara gick för mig själv. Så otroligt skönt att göra så ibland. Min kamera fick följa med också så fick några fina bilder.
 
 

Du sätter dina egna gränser

Nu ska jag åka och möta upp min pojkvän vid hans jobb och sen åker vi hem till honom. Ikväll blir det mys till melodifestivalen, PUSS!


Före & Efter

Här har ni en före (innan jag blev kycklinggul i håret) och en efter bild på mitt hår. Vad tycks?
 
 

INSTAGRAM


Lite bilder från min instagram de senaste dagarna. Följ mig gärna, linakrogstad heter jag på instagram :)

Godmorgon lördag!

Godmorgon! Igår hade jag först middag med några tjejkompisar och sen efter de blev det utgång, hade riktigt kul och kom hem vid två. Nu är jag vaken och ska snart åka till jobbet, jobbar 10-14 idag. Hoppas ni får en bra dag. Puss!

 


FRISSAN LEVERERAR

Är klar hos frisören nu och sjukt nöjd blev jag! Tack bästa Vera på hair4you som fixade mitt kycklinggula hår till askblond, sjuktsnyggt!

 


Önska mig lycka till!

Är påväg till frisören nu. Snälla gud, gör så att det blir bra. Önska mig lycka till!

SUSHI ÄR BÄST

Igår åt jag sushi med Jonna. LÄTT bästa maten! Tar alltid lax & scampi! Mums.

HEMSKT MISSTAG

Igår skedde en liten olycka på mitt hår..Jag var så trött på mitt hår och min utväxt så tänkte att jag då kunde köpa färg och så kunde Jonna färga mitt hår hemma. Det har ju gått bra alla andra gånger. Men denna gång så blev håret gult, färgen räckte inte så nu är det fläckigt!!!!!!! Usch vad hemskt mitt hår är för tillfället, varför färgade jag det själv?!?! Men som tur är fick jag en tid hos frisöer idag 14.30 så ska dit och hoppas dem kan fixa mitt hår. Hemskt misstag och jag ska aldrig färga själv hemma något mer, aldrig! Sen kan man inte heller lita på vad som står på förpackningarna, det stod "Håret blir inte gult" eller något sånt, men det blev det ändå.. AAAJGJAH är så arg!
 
Men jag är inte bitter för det... eller? ... hoppas verkligen frisören kan fixa det.

RSS 2.0